Telindus organiseert exclusieve SASE technical workshop

Op dinsdag 29 november organiseert strategisch IT-partner Telindus een exclusieve technical workshop over SASE (Secure Access Service Edge). Tijdens de workshop maken de deelnemers kennis met de cloud security- en connectivity-oplossing en hoe het antwoord geeft op de meest urgente security- en networking-uitdagingen van dit moment. Op deze manier wil Telindus het kennisniveau over SASE vergroten onder iedereen die zich meer wil verdiepen in de techniek die erachter schuilt.

De oplossing van de toekomst
Het voornaamste doel van SASE is het waarborgen van de continuïteit en de productiviteit van hybride werkende organisaties. Medewerkers willen altijd en overal toegang hebben tot bedrijfsapplicaties. Deze worden steeds vaker in de cloud gehost en daarmee wordt het voor organisaties moeilijker om grip te houden op de interactie tussen gebruiker en applicatie. Met inachtneming van het toenemende aantal cyberaanvallen, is het essentieel dat gebruikers veilig toegang hebben tot applicaties zonder dat de user experience erop achteruitgaat. SASE is een concept om op een veilige en efficiënte manier om te gaan met de uitdagingen die de digitale transformatie met zich meebrengt op het gebied van connectiviteit, security en cloud.

Locatie en aanmelden
De workshop organiseert Telindus samen met Cisco en vindt plaats op dinsdag 29 november van 09.00 uur tot ongeveer 15.30 uur op het kantoor van Telindus in Utrecht (Krommewetering 7). Deelname is gratis, maar er zijn slechts 30 plekken beschikbaar. Meer weten over het volledige programma of je meteen aanmelden? Dat kan via: https://telindus.nl/inspiratie/sase-technical-workshop/. Aanmelden is verplicht.

Gerelateerde berichten...

X