Tensing’s FMP360 wereldwijd eerste Universal App

Sinds april 2015 is Tensing’s FMP360 als app beschikbaar via Microsoft Intune MDM en Windows Store. Hiermee is Tensing volgens Microsoft één van de eerste bedrijven ter wereld die een kritische bedrijfsapplicatieals een universal app (appx) beschikbaar maaktop dit platform. De universal app extensie is nieuwe technologie van Microsoft die ervoor zorgt dat in de toekomst de applicatie op elk Microsoft Windows apparaat (telefoon, tablet, desktop, laptop) kan draaien.

Sinds eind maart is het mogelijk om via Microsoft Intune ook *.appx aplicaties te distribueren naar Microsoft devices (Windows Phone 8.1 en Windows 8.1). Tensing was volgens Microsoft de eerste die twee weken na live-gang van de ondersteuning van deze extensie in Intune een uitrol deed van een universal ‘business’
app.

Dit was mogelijk omdat Tensing vooruitlopend op de introductie van de universal app architectuur in Intune MDM, de FMP360 al als universal app beschikbaar had. Door intensieve samenwerking met Microsoft teams (Windows Phone 8.1 development team, Intune team en het Windows 8.1 team) was Tensing Mobility in staat een soepele uitrol via Intune te faciliteren.

Field Mobility Platform (FMP360) van Tensing Mobility is een geïntegreerd platform voor buitendienstautomatisering. De mobiele applicatie is ontworpen voor laptop, smartphone, en tablet en draait op Android, Microsoft Windows Phone 8.1 en iOS van Apple.

Gerelateerde berichten...

X