The DOC automatiseert bedrijfsprocessen sneller en eenvoudiger met het WEM No-Code platform

The DOC lanceert een nieuwe uitbreiding op hun strategische dienstverlening naar klanten, waarmee wordt ingespeeld op de behoefte in de markt om bedrijfsprocessen sneller en eenvoudiger te automatiseren met behulp van het WEM No-Code platform en in samenwerking met de “IT Knowledge Distributeur” Prianto Benelux.

Tom Smits, Business Consultant bij The DOC legt de keus voor het WEM platform uit: “De innovatieve architectuur van de WEM Modeler stelt ons in staat om schaalbare cloud-gebaseerde apps te ontwikkelen met een onverslaanbare time-to-market. Op die manier kunnen bedrijfs- en procesgerelateerde uitdagingen enorm snel worden getackeld met applicaties die optimaal op hun omgeving aansluiten. Met WEM maken wij het leven van de klant dus nog gemakkelijker door ook de dagelijkse processen te automatiseren.”

Met het WEM platform kun je onder andere losstaande applicaties bewerkstelligen, zoals een bezoekersregistratie systeem of projectmanagement tool, tot klantportalen, dashboards en add-ons op bedrijfskritische applicaties. Dit alles om IT naadloos aan te laten sluiten op de businessprocessen waarvoor het wordt ingezet.

Meer (Nederlandstalige) informatie over WEM kunt u terugvinden op de site van de distributeur in de Benelux Prianto.

Gerelateerde berichten...

X