TIE Kinetix lanceert nieuwe versie van PDF e-facturatie oplossing

Met een nieuw online facturatieportaal met uniforme rapportage
Breukelen, Nederland – 16 juni 2022 om 8:00 uur CEST – TIE Kinetix, een leider in 100% digitalisering van de toeleveringsketen, kondigt vandaag aan dat het bedrijf een nieuwe versie van de PDF e-facturatieoplossing, PDF-2-FLOW, heeft gelanceerd. De betaalbare oplossing, waarvoor nu geen implementatie meer nodig is, biedt leveranciers in het MKB een eenvoudigere manier om aan de toenemende e-facturatieverplichtingen te voldoen. Er is ook een nieuwe portaalomgeving geïntroduceerd, compleet met een aantal nieuwe functies, zoals uniforme rapportage.

De nieuwe lancering van PDF-2-FLOW is ingegeven door het gebrek aan handige, goedkope e-facturatieoplossingen voor leveranciers in het MKB en door een toenemende vraag van bestaande gebruikers om de functionaliteiten van de oplossing uit te breiden.

“Het is onvermijdelijk dat steeds meer kleine en middelgrote leveranciers e-facturen moeten gaan versturen,” zegt Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix. “We zijn verheugd om de lancering van de nieuwe PDF-2-FLOW oplossing officieel aan te kondigen, omdat de oplossing nu volledig is afgestemd op de eindgebruiker. De nieuwe portaalomgeving is modern, makkelijk in gebruik, eenvoudig toegankelijk en biedt een duidelijk overzicht van uitgaande facturen.”

Met het nieuwe ontwerp komt een portaalomgeving in de cloud beschikbaar, die toegankelijk is via een beveiligde login. Hiermee komt een einde aan de lokale installatie en opslag die voorheen vereist waren voor het gebruik van de oplossing. Gebruikers kunnen nu native PDF-facturen in de portal uploaden met een eenvoudige drag-and-drop actie. Bovendien stelt de nieuwe PDF-2-FLOW-rapportage gebruikers in staat de afleverstatus van hun uitgaande facturen te volgen, fouten op te sporen en het gebruik te monitoren.

De nieuwe PDF-2-FLOW oplossing is een belangrijke mijlpaal voor TIE Kinetix, aangezien het bedrijf zijn online dienstenaanbod via de webshop blijft opschalen en tegelijkertijd de ondersteunings- en maatwerkkosten tot een minimum beperkt. Net als met PDF-2-FLOW streeft het bedrijf ernaar in de nabije toekomst aanvullende oplossingen te standaardiseren en beschikbaar te maken in hun online winkel.

Nieuwe klanten kunnen PDF-2-FLOW online aanschaffen met directe toegang. Voor bestaande klanten zijn er migratiemogelijkheden.

Gerelateerde berichten...

X