Tiende editie CyberCrimeCon gaat live op 2 december 2021

Group-IB, een wereldwijde leider in cybersecurity, streamt op 2 december 2021 hun jaarlijks terugkerende congres CyberCrimeCon. De tiende editie van CyberCrimeCon, een wereldwijde conferentie over threat hunting en intelligence, brengt meer dan 5.000 cybercrime specialisten van over de hele wereld bijeen en onthult onderzoeksresultaten en -inzichten van recente operaties van dreigingsactoren van nationale staten en cybercriminele organisaties.

Impact cybercriminaliteit inperken
Marktleiders op het gebied van cybercrime komen tijdens CyberCrimeCon samen en spreken met elkaar over cybercrime trends, wisselen data uit over bedreigingen en leren van elkaar om uiteindelijk de wereldwijde impact van cybercriminaliteit in te kunnen perken.

Dit jaar bestaat de line-up van CyberCrimeCon uit Group-IB onderzoekers, INTERPOL en Europol vertegenwoordigers, security analisten van grote internationale financiële instituten en andere bekende cybersecurity dienstverleners.

Hi-Tech Crime Trends Rapport
Group-IB onthult het traditionele Hi-Tech Crime Trends Rapport dat dient als een uitgebreide bron van informatie over dreigingen en bedreigers die zich richten op verschillende verticals en locaties, maar ook als een betrouwbare prognose voor wat de toekomst kan brengen.

Anders dan de vorige jaren geeft Group-IB dit jaar ook een serie uitgebreide exclusieve rapporten uit die zijn toegespitst op verschillende specifieke onderwerpen: ransomware (analyse van ondergrondse affiliate programma’s, DLS, TTP’s), zogenaamde Initial Network Access Brokers (marktleiders, samenwerkingsverbanden met ransomware), cyberoorlog, het dreigingslandschap van de financiële sector, phishing en scam.

Cybercriminaliteit en cyberspionage
Tijdens CyberCrimeCon worden tegelijkertijd twee tracks gehost over enerzijds cybercriminele groepen en anderzijds cyberspionage & kwetsbaarheden. Deelnemers kunnen exclusieve lezingen bijwonen over de laatste operaties van APT 41, EvilCorp, ChamelGang, APT 27, onbekende ransomware bendes en andere hackers die wereldwijd actief zijn.

Tot slot delen vertegenwoordigers van internationale rechtshandhavingsorganisaties inzichten in een gezamenlijke publiek-private samenwerking ter bestrijding van online fraude.

Streams in verschillende tijdzones
Om aan de wereldwijde vraag naar high-fidelity intel uit de praktijk tegemoet te komen heeft het congres dit jaar voor het eerst vijf streams die zijn aangepast aan de verschillende tijdzones:

  • Asia-Pacific (GMT+8, 10 AM – 4 PM)
  • Europe (GMT+2, 10 AM – 4 PM)
  • Middle East & Africa (GMT+4, 10 AM – 4 PM)
  • North America (GMT-5, 1 PM – 7 PM EST)
  • Russia (GMT+3, 10 AM – 4 PM).

CyberCrimeCon is bedoeld voor CISOs, CIOs, threat hunters, DFIR specialisten en onderzoekers, SOC experts, Threat Intelligence analisten, pentesters en onderzoekers. Bezoek de officiële website voor de volledige agenda en sprekers line-up. De registratie is open en registreren kan via https://cybercrimecon.com/ of voor pers via https://cybercrimecon.com/media-accreditation/.

CyberCrimeCon 2021 wordt gesteund door de mediapartners CPO Magazine, Cyber Defense Magazine en Techzine. Aanvragen voor mediapartnerships kunnen worden ingediend via pr@group-ib.com.

Gerelateerde berichten...

X