TomTom gaat samenwerking aan met Mozilla en Telefónica

TomTom gaat samenwerken met Mozilla en Telefónica, om zijn Maps Online en Nav Online apps geschikt te maken voor smartphones met HTML5 Firefox OS.
“We zijn verheugd om gebruikers van Firefox OS nu TomTom’s Maps Online en Nav Online apps te kunnen aanbieden”, zegt Bertrand Neveux, Director of Marketplace and Ecosystem bij Mozilla. “Onze prioriteit is om onze gebruikers een ervaring bieden die hun levens verrijkt en gemakkelijker maakt. De content van TomTom doet dat.”
“Telefónica heeft Firefox OS nu in veertien landen geïntroduceerd en is blij dat de kwalitatief hoogstaande kaarten en navigatie-oplossingen van TomTom de smartphones van klanten in Latijns-Amerika en Europa gaat verrijken”, zegt Simon Callan, Director Business Development bij Telefónica.
“Bij TomTom kijken we ernaar uit om een open systeem als HTML5 te kunnen gebruiken voor onze kaarten en turn-by-turn navigatie”, zegt Charles Cautley, Managing Director van TomTom Licensing. “Door de samenwerking met Mozilla en Telefónica gaan er nieuwe deuren open voor smartphone-gebruikers wereldwijd.”
TomTom Maps Online biedt accurate en up-to-date wegenkaarten, slimme zoekmogelijkheden voor adressen en POIs en route-instructies, waardoor klanten van Mozilla snel de route naar hun bestemming kunnen vinden.
Dankzij TomTom’s Nav Online kunnen Telefónica’s Firefox OS-gebruikers gebruik maken van een volledige turn-by-turn navigatie met gesproken aanwijzingen.

Gerelateerde berichten...

X