True Colours kiest voor Konica Minolta en Komori

True Colours, drukkerij met een cross-mediale aanpak, heeft gekozen voor twee productieprinters van Konica Minolta. De bizhub PRESS C1070 en bizhub PRO C6000L zijn aangeschaft om groei op het gebied van digitaal drukken mogelijk te maken.

True Colours heeft voor de oplossingen van Konica Minolta en Komori gekozen vanwege de kwaliteit en groeimogelijkheden. Eric van de Broek, eigenaar van True Colours: “Na een uitgebreide selectieprocedure waarin we diverse leveranciers hebben gesproken en systemen hebben getest is de keuze gevallen op de systemen van Konica Minolta en Komori. Kwaliteit was hierbij de belangrijkste factor, maar ook de mogelijkheden die Konica Minolta en Komori bieden om ons verder te ontwikkelen op het gebied van offset en digitaal drukken speelde mee in onze keuze. Wij zien in Konica Minolta en Komori dan ook een perfecte partner voor de toekomst.”

“We vinden het belangrijk om klanten meer te bieden op het gebied van productieprinting en willen meedenken over hun toekomst”, aldus Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta. “True Colours zag een toenemende vraag naar digitaal drukwerk en zocht systemen die hoge kwaliteit, printsnelheid en diverse afwerkingsopties konden bieden. De bizhub PRESS C1070 en bizhub PRO C6000L beschikken over deze eigenschappen en sluiten uitstekend aan bij de groeivisie van het bedrijf.”

Gerelateerde berichten...

X