Unica Schutte ICT in wereldwijde ranglijst MSP’s

Unica Schutte ICT behoort tot de belangrijkste managed services providers in Europa. Dat concludeert MSPmentor in haar jaarlijkse wereldwijde  Top 501, een onderscheidende ranglijst en rapport waarin de beste managed services providers ter wereld worden geïdentificeerd. Unica Schutte ICT krijgt in de jaarlijkse ranking een eervolle vijfde plaats in de EMEA-regio toebedeeld en is daarmee tevens de hoogst genoteerde Nederlandse ICT-dienstverlener.

Het is het achtste jaar op rij dat MSPmentor het onderzoek hield. De ranking is gebaseerd op een aantal unieke criteria die onderzoeksorganisatie Penton Technology samenstelde voor managed service providers, zoals terugkerende omzet, het aantal klanten dat wordt ondersteund en de groei die de dienstverlener doormaakt. Het onderzoek werd afgenomen tussen december 2014 en januari 2015 en was op inschrijving van managed services providers. Meer dan 2.000 dienstverleners schreven zich in voor de jaarlijkse ranglijst.

Natuurlijk ziet Unica Schutte ICT de opname in de ranglijst voor managed services providers als een compliment. Hoewel de focus volledig op Nederland is gericht, is Unica Schutte ICT uiteraard trots dat zij in de benchmark wordt erkend als een belangrijke managed service provider. De ICT-dienstverlener ziet het vooral als een prachtige waardering voor haar medewerkers, die met volle inzet en overtuiging onderscheidende ICT-diensten voor haar klanten verzorgen.

“We feliciteren Unica Schutte ICT uiteraard met hun positie op de ranglijst en zien er naar uit om hun strategie en groei in de komende jaren verder te volgen”, reageert Marcia Parker, Executive Director van Penton Technology Group. De volledige top-501 van beste managed service providers is hier terug te vinden.

Gerelateerde berichten...

X