Universiteit Leiden kiest wederom voor Scholten Awater

De Universiteit Leiden heeft gekozen voor een verdere samenwerking met Scholten Awater, maar nu op het gebied van werkplekken. De Europese aanbesteding met betrekking tot IT- hardware is door de Universiteit Leiden namelijk aan onder andere Scholten Awater gegund. Scholten Awater levert al Apple devices en X86 servers aan de Universiteit Leiden.

Het contract wordt aangegaan voor een periode van twee jaar met een optionele verlenging van tweemaal één jaar. De totale geraamde contractwaarde van de Europese aanbesteding kan oplopen tot circa € 4.800.000,-.

De opdracht bestaat uit de levering van desktops, beeldschermen, notebooks en werkstations. Daarnaast gaat Scholten Awater de volgende IT-diensten verzorgen voor de Universiteit Leiden:

  • Het verzorgen van een configuratiedatabase ten behoeve van de garantieafhandeling ;
  • Het (optioneel) labelen van de hardware.

De Universiteit Leiden heeft als taak het verzorgen van wetenschappelijk onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. Er werken circa 4.200 medewerkers en studeren ongeveer 23.000 studenten, verdeeld over zeven faculteiten.

Rens Evers, Commercieel Directeur Scholten Awater: “Wij zijn trots op het feit dat de Universiteit Leiden de samenwerking met Scholten Awater verder continueert. Uit deze gunning spreekt het vertrouwen van de Universiteit Leiden in Scholten Awater en onze IT-dienstverlening”.

 

Gerelateerde berichten...

X