Vectra wordt AWS Security Competency Partner

Vectra AI, leider op het gebied van threat detectie en respons, is Amazon Web Services (AWS) Security Competency Partner geworden. Het is opnieuw een bevestiging van Vectra’s technische expertise en klantwaardering bij het verder beveiligen van AWS-omgevingen. De competentie-aanduiding is een erkenning dat Vectra over diepgaande expertise beschikt op het gebied van cloudbeveiliging. Het laat bovendien zien dat Vectra over bewezen technologie beschikt die klanten helpt hun beveiligingsmaatregelen verder te verbeteren in hybride architecturen en cloudomgevingen.

Een AWS Security Competency onderscheidt Vectra als lid van een AWS Partner Network (APN) dat gespecialiseerde technologie voor het opsporen van threats biedt die ontworpen is om ondernemingen te helpen bij het aannemen, ontwikkelen en implementeren van complexe beveiligingsprojecten op AWS. Om deze status te krijgen, moeten APN-leden beschikken over diepgaande AWS-expertise en naadloze oplossingen leveren op AWS. Vectra behaalde zijn AWS Security Competency-status via een streng kwalificatieproces op basis van referenties en feedback van haar klanten.

“AWS Security Competency Partner zijn, is een belangrijke mijlpaal voor Vectra en voor veel van onze klanten die gebruik maken van AWS belangrijk in hun dagelijkse activiteiten,” zegt Michael Porat, Vectra SVP, Corporate en Business Development. “​​Het oplossen van uitdagingen op het gebied van threat detectie en respons voor onze klanten heeft de hoogste prioriteit. Deze competentie valideert ons vermogen om dat te doen in de cloud en overal waar organisaties ervoor kiezen om hun omgevingen te configureren.”

“Wij zijn een AWS-shop. Met behulp van AWS VPC Traffic Mirroring geeft Vectra ons volledige zichtbaarheid in onze Nitro-gebaseerde instances,” zegt Mirza Baig, IT Security Manager bij Municipal Property Assessment Corporation (MPAC).

Het Vectra-platform integreert met AWS Virtual Private Cloud (VPC) Traffic Mirroring om al het Infrastructure-as-a-Service verkeer te monitoren. Het werkt ook met AWS Security Hub om Vectra-detecties als resultaten in de hub te publiceren. Security teams kunnen de Vectra-detecties van aanvallers dan correleren met andere gegevensbronnen voor een snellere threat hunting en het onderzoeken van incidenten.

“Het behalen van de AWS Security Competency bevestigt de technische expertise en bekwaamheid van Vectra die klanten in staat stelt hun reis door de verschillende stadia van cloudadoptie – van migratie tot dagelijks beheer – verder te beveiligen”, zegt Dudi Matot, Security Segment Lead bij AWS.

 

Gerelateerde berichten...

X