Veenman gaat printmanagement-oplossing SafeQ van Ysoft leveren

Veenman, specialist op het gebied van Integrated Document Management (IDM), gaat de printmanagement-oplossing SafeQ van YSoft leveren. Hiermee krijgen bedrijven meer grip op hun printomgeving, waardoor ze kosten kunnen verlagen en gevoelige bedrijfsinformatie beter kunnen beschermen.

Ysoft SafeQ is bedoeld voor organisaties die meer inzicht willen in het gebruik van de printomgeving door medewerkers. Met deze beproefde oplossingen kunnen alle print-, kopieer- en scanbewerkingen centraal gevolgd worden en gebruikerstoegang tot printers kan vanuit een gebruiksvriendelijke omgeving ingesteld worden. Met SafeQ wordt een printomgeving optimaal beheerd en blijven de kosten beheersbaar.

Privacy en besparing
Veenman levert Ysoft SafeQ omdat het eenvoudig te beheren oplossing is, die in een grafisch aantrekkelijke interface toegang biedt tot mogelijkheden als printbeveiliging, toegangsauthenticatie voor printsystemen en documentbeveiliging.
De betere controle op het gebruik van de print- en scanapparatuur, zorgt ook dat er kosten bespaard kunnen worden. Met de centrale beheerconsole kunnen gebruikers door middel van rapportages of doorbelasting op hun eigen budgetten worden gestimuleerd op de printkosten te letten.

Drie varianten
Veenman levert SafeQ aan organisaties van elke omvang en in de volgende drie varianten:

SafeQ Lite is een instapoplossing waarmee gebruikers op elke printer of multifunctional op elke  locatie kunnen printen. Een printopdracht wordt uitgevoerd na identificatie met een ID-kaart, gebruikersnaam en wachtwoord of een pincode. Hierdoor is er optimale controle over zowel ongeoorloofd gebruik als de verbruikskosten.

SafeQ Plus biedt uitgebreide rapportages en een gecentraliseerd online dashboard. De rapportages geven gebruikers inzicht in hun printverbruik, en dit kan vervolgens doorberekend worden naar interne budget-verantwoordelijken, afdelingen, projecten of collega’s binnen de organisatie.

SafeQ Suite is een totaaloplossing voor organisaties met veel informatiestromen en daar optimale controle over willen hebben. SafeQ Suite biedt mogelijkheden voor mobiel printen en rule-based printen en scannen op basis van bedrijfsprocessen, met optionele ID-kaart authenticatie.

De Ysoft SafeQ-oplossingen zijn per direct leverbaar via Veenman. Voor meer informatie: www.veenman.nl/SafeQ.

 

 

Gerelateerde berichten...

X