Veilig uitwisselingsplatform helpt bedrijven bij overdracht vertrouwelijke informatie

Het platform met de naam sendyoursecret.today helpt bedrijven bij een veilige overdracht van vertrouwelijke informatie, zoals privéberichten, vertrouwelijke documenten of wachtwoorden. Cloud hosting provider Cloudcontainers realiseerde zich dat er geen eenvoudige en veilige manier was om vertrouwelijke informatie met partners en zakenrelaties te delen.

Om aan die behoefte te voldoen introduceert het bedrijf het uitwisselingsplatform sendyoursecret.today. Cloudcontainers heeft de service gratis beschikbaar gesteld, zodat iedereen in het bedrijfsleven er gemakkelijk gebruik van kan maken.

Met sendyoursecret.today kunnen bedrijven ‘geheimen’ verzenden via een beveiligde link. Wat sendyoursecret.today uniek maakt is de end-to-end-codering. Daarbij wordt het geheim verwijderd na de eerste toegang. De eenmalige koppeling zorgt ervoor dat privé-informatie op lange termijn niet in mailboxen terechtkomt. Met de extra zekerheid dat als de link succesvol is ontvangen, de gegevens niet zijn bekeken tijdens de overdracht.

Delen van privé-informatie
De kracht van het nieuwe uitwisselingsplatform is dat het, hoewel heel eenvoudig in gebruik, de dagelijkse beveiliging van elk bedrijf aanzienlijk verbetert. Martijn Hengelmolen, eigenaar van Cloudcontainers, legt uit hoe het werkt: “Voer een geheim in, kopieer de link en mail deze. Het geheim wordt verwijderd wanneer de link wordt geopend. Alles, inclusief het geheim, is versleuteld. Het geheim zal niet worden gecompromitteerd – zelfs wij kennen de inhoud niet!”

Martijn legt vervolgens uit hoe bedrijven hiervan profiteren: “Onze ontwikkelaars doen er alles aan om het voor onze klanten gemakkelijk en veilig te maken. We hebben een zeer eenvoudige en veilige tool gemaakt om privébestanden te uploaden, wachtwoorden te genereren en berichten te maken. Het geeft bedrijven volledige controle over de bescherming van de integriteit van hun privé-informatie.”

Verbetering van de beveiliging van elk bedrijf
Sendyoursecret.today heeft al tevreden klanten. Hier legt Alan Lorimer, CEO van Broadband Cloud Solutions, uit hoe dit heeft geleid tot een echte verbetering van de beveiliging van zijn bedrijf: “We gebruiken sendyoursecret.today dagelijks. Als IT-servicebedrijf is het voorbereiden van accounts en het verzenden van wachtwoorden een normale taak voor BCS-medewerkers.

Sendyoursecret.today heeft geleid tot een enorme verbetering van de overdracht van dit soort informatie en het gebruik ervan is nu verplicht gesteld in het beveiligingsbeleid van het bedrijf. Het premium account maakt ook corporate branding mogelijk en dat geeft ons extra marketingvoordeel.”

Corporate branding via het premium account
Het premium account Sendyoursecret.today is voor bedrijven die meer capaciteit, controle of maatwerk nodig hebben. Maak eenvoudig een gratis account aan en na inlog is het mogelijk om documenten tot 250 MB te versturen. Bedrijven kunnen het uiterlijk van de ‘reveal’-pagina aanpassen en een custom domein implementeren, waardoor een aantrekkelijk naadloze gebruikerservaring ontstaat. Ze kunnen het zelfs opnemen in hun eigen platform.

Andere kenmerken zijn het monitoren van ‘secret activity’ om een duidelijk overzicht te krijgen van geheimen die worden verzonden en ontvangen en het activeren van ‘read receipts’ om precies te weten wanneer iemand bestanden opent. Met een premium account is het terugroepen van een geheim net zo eenvoudig.

Het geheim uitwisselingsplatform sendyoursecret.today is gratis te gebruiken en nu beschikbaar.

Gerelateerde berichten...

X