Verkopen van KnowBe4 door het dak in Q4

KnowBe4, de aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness trainingen en phishingsimulaties, meldt dat het in het laatste kwartaal van 2018 61 procent meer contracten heeft gesloten dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Het bedrijf heeft nu wereldwijd meer dan 23.000 klanten.

Het vierde kwartaal van het kalenderjaar 2018 is al het drieëntwintigste kwartaal op rij dat de specialist op het gebied van security awareness het aantal verkopen zag stijgen. De vraag naar security awareness trainingsmaterialen blijft stijgen door de toenemende dreiging van cybercriminelen.

“Het vierde kwartaal van 2018 was het succesvolste kwartaal dat we ooit gehad hebben,” zegt Stu Sjouwerman, de oprichter en directeur van KnowBe4. “Bedrijven investeren in toenemende mate in de digitale weerbaarheid van hun personeel. Er is daardoor ook veel interesse in security awareness trainingsmateriaal en middelen om mensen te trainen tegen phishingaanvallen.”

KnowBe4 voerde in Q4 een aantal innovaties door aan het platform, zoals PhishER en een Virtual Risk Officer op basis van kunstmatige intelligentie. Daarnaast werd het bedrijf onder andere voor de tweede keer op rij opgenomen als leider in Gartners Magic Quadrant en bereikte KnowBe4 de 34ste positie in de Deloitte’s Technology Fast 500 US.

Gerelateerde berichten...

X