Vernieuwd Bytesnet biedt geïntegreerde datacenteroplossingen

Afgelopen vrijdag werd de vernieuwde Bytesnet groep gelanceerd. De Bytesnet groep positioneert zich als strategische partner voor datacenter- en cloudoplossingen in de regio’s Groningen en Rotterdam met een integratie van bestaande activiteiten.

Bytesnet bestond tot voor kort uit Bytesnet Groningen, Datacenter Rotterdam en Kentis. Door de integratie van de dienstverlening speelt Bytesnet nog beter in op de wensen van de klant. Naast state of the art datacenteroplossingen kunnen klanten in de regio’s Groningen en Rotterdam voor flexibele clouddiensten, consulting en detachering bij Bytesnet terecht. Ook zijn de website en de huisstijl geheel vernieuwd. Bytesnet heeft vestigingen in Groningen en Rotterdam.

Regionale datacenters steeds populairder
“Onze capaciteit en ervaring waren niet altijd even goed zichtbaar voor onze klanten”, geeft Cees de Jong, CEO van de Bytesnet groep aan. “Bytesnet Groningen, Datacenter Rotterdam en Kentis hebben een uitstekende reputatie in de markt, alleen de samenhang ontbrak. Met één merknaam zien klanten in een oogopslag wie we zijn en wat we bieden. Zo kunnen we optimaal inspelen op de groeiende vraag van onze klanten naar geïntegreerde datacenteroplossingen. We merken dat bedrijven en organisaties steeds vaker op zoek zijn naar hoogwaardige regionale datacenteroplossingen. De afhankelijkheid van ICT wordt steeds groter en dan biedt een regionaal datacenter veel voordelen. Bytesnet is graag de verbindende factor tussen de business en IT. ”

Bytesnet in het kort
In Groningen en Rotterdam is Bytesnet de high-end datacenterpartner voor vooraanstaande bedrijven en organisaties in de regio. Wij leveren oplossingen van excellente klasse, met persoonlijke service. Zo activeren wij regionale innovaties en digitale ambities. Bytesnet levert voor u betrouwbare state of the art datacenteroplossingen.

Gerelateerde berichten...

X