Vertiv ontvangt drie Industry Leadership Awards van Frost & Sullivan

Vertiv (NYSE: VRT), een wereldwijde leverancier van kritieke digitale infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, is door Frost & Sullivan met drie Industry Leadership Awards bekroond. Het marktonderzoeks- en adviesbureau prees Vertiv om zijn productleiderschap in de markt voor prefabricated & modular (PFM) datacenters in de regio EMEA. Ook werd het leiderschap als het gaat om concurrerende strategie en klantwaarde in de markt voor bedrijfskritische stroomvoorziening in de regio Asia-Pacific beloond.

Darrell Huntsman, CEO van Frost & Sullivan: “Het stimuleren van innovatie en groei is een hele opgave, die nog verder wordt bemoeilijkt door strategische ontwikkelingen die veranderingen afdwingen. Denk daarbij aan disruptieve technologieën, waardeketencompressie, convergentie binnen de sector en nieuwe bedrijfsmodellen. In het licht van deze ontwikkelingen vertegenwoordigt deze erkenning voor Vertiv een zelfs nog grotere prestatie.”

Frost & Sullivan hanteert een rigoureus analyseproces om voor elke categorie verschillende genomineerden te beoordelen alvorens de uiteindelijke ontvangers van de prijzen vast te stellen. Vertiv blonk in alle drie categorieën uit vanwege zijn klantgerichte aanpak, de integratiemogelijkheden en veelzijdigheid van zijn technologie en zijn sterke prestaties over de hele linie.

Volgens Frost & Sullivan beschikt Vertiv over een ongekend vermogen om in te springen op marktbehoeften en klantvereisten waarin andere bedrijven nog niet voorzien. Het bedrijf gaf blijk van uitmuntendheid wat betreft de ontwikkeling van producten en oplossingen die aansluiten op de huidige marktbehoeften en de toekomstige klantbehoeften. Met een verreikende strategie voor productpositionering is Vertiv erin geslaagd om een speciale positie voor zichzelf te verwerven. Daarnaast heeft Vertiv voor aanzienlijk concurrentievoordeel binnen de datacentermarkt gezorgd. Dat geldt in het bijzonder voor de segmenten colocatie, cloud computing, enterprise en edge computing.

“Toewijding aan klanten, innovatie en uitmuntendheid in de datacentersector behoren tot de topprioriteiten van Vertiv”, zegt Rob Johnson, CEO van Vertiv. “We vinden het een eer om waardering van Frost & Sullivan te krijgen voor onze klantgerichtheid en oplossingsstrategie.”

Gerelateerde berichten...

X