Viacloud komt met Secure Enterprise Dropbox Thru

ViaCloud BV levert nu een oplossing voor bedrijven om Dropbox veilig en gecontroleerd te kunnen gebruiken: Secure Dropbox van Thru. Secure dropbox is eenvoudig te gebruiken zonder dat enige training vereist is.
Thru Dropbox ™ biedt diverse voordelen aan iedereen die bestanden uploadt naar een andere gebruiker en geen zorgen wil hebben over de veiligheid van de te verzenden documenten naar andere Thru Dropbox gebruikers. Eenvoudige toegang tot Dropbox vanuit een gebruikers e-mail handtekening of een website. Tevens kunnen er meldingen verzonden worden ter bevestigen wanneer een Thru gebruiker het document daadwerkelijk heeft geopend. Flexibiliteit van checkpoint restarts voor grote bestanden in geval van storing. Meerdere upload mogelijkheden waaronder Browser, Java, HTML5 en ActiveX

 

Dropbox™ Security

De Thru Dropbox™ beveiligt bestanden, zelfs als ze worden overgedragen aan klanten of partners die niet over een veilige bestandsoverdracht oplossing beschikken, met meerdere functies, waaronder virus scanning op bestanden of mappen van elke omvang. Thru registreert de tijd, e-mail, IP-adres en andere gegevens voor het volgen en controleren van elke upload. Bestanden worden gecontroleerd op virussen om ervoor te zorgen dat alle geüploade bestanden veilig zijn. Klanten of partners kunnen een versleuteld bericht meesturen. Eventueel kunnen beheerders de bevestiging van een geheimhoudingsovereenkomst, disclaimer, instructie of een ander soort verklaring vereisen alvorens de upload/download plaatsvindt. Een CAPTCHA code kan worden verlangd om automatische upload te voorkomen.

 

Duidelijke Functionaliteit

Vaak is het tijdens de normale bedrijfsprocessen of de samenwerking met klanten of partners noodzakelijk om grote bestanden uit te wisselen. De Thru Dropbox ™ is ontwikkeld voor zakelijke klanten om op een gemakkelijke en veilige manier bestanden beschikbaar te stellen aan externe gebruikers. Secure Enterprise Dropbox biedt gebruikers de mogelijkheid om bestanden van elke grootte of bestandstype veilig te ontvangen van externe gebruiker. De bestanden worden rechtstreeks in de eigen bestandssysteem geupload. Dropbox ™ kan worden geconfigureerd om geüploade bestanden te sturen naar individuen of groepen. Het is mogelijk om Enterprise Dropbox ™ links te plaatsen op de website van een bedrijf, zoals bijvoorbeeld een support pagina.

 

 

Gerelateerde berichten...

X