Vier IT bedrijven verder onder één naam

IBL-Software, Iv-Software, Canvastix en CRMotion gaan verder onder één nieuwe naam: TrueLime. Het bedrijf in Breda levert met 35 medewerkers, IT diensten voor klanten als Bovag, UMC Utrecht, Inmarsat, gemeente Amsterdam, gemeente Rotterdam en gemeente Den Haag.

“Met de nieuwe naam kunnen we bouwen aan een landelijke naamsbekendheid en creëren we meer duidelijkheid naar klanten en prospects.” zegt Hans van der Linden, mede oprichter en CEO van TrueLime.

True staat voor hetgeen het bedrijf wil uitstralen naar de buitenwereld en haar medewerkers: echt, eerlijk, betrouwbaar en loyaal. Lime refereert aan de lime tree (Lindeboom) die een knipoog vormt naar de oprichters van het bedrijf.

TrueLime is een full service ICT bedrijf dat bestaat sinds 1997. TrueLime levert oplossingen op het gebied van website- en applicatieontwikkeling, business process management, integratie en migratie en narrowcasting. TrueLime is actief in verschillende markten, waaronder: Zakelijke dienstverlening, Overheid, Gezondheidszorg en Retail.

Voor meer informatie zie www.truelime.nl en www.truelime.nl/wijzijntruelime

Gerelateerde berichten...

X