WatchDox garandeert protected content sharing op ieder mobile device

Shlomo Kramer, visionair en medeoprichter van succesvolle bedrijven in de security-markt zoals Checkpoint, Imperva, en Palo Alto Networks, is met zijn nieuwe bedrijf WatchDox nu ook in de Benelux vertegenwoordigd, en wel door CertSecurity, een nieuwe value-added Security en Enterprise Mobility distributeur. CertSecurity is opgericht door security-veteraan Hendo Weernink, ex-directeur Exclusive Networks Nederland.

Vandaag annonceert CertSecurity haar partnership met WatchDox om secure file sharing and mobile collaboration oplossingen aan te bieden aan value added resellers in Nederland, België en Luxemburg.  WatchDox en CertSecurity zullen bedrijven en overheden een oplossing bieden die hen laat profiteren van de mogelijkheid om veilig en productief bestanden te delen met en naar mobiele devices zonder het risico te lopen vertrouwelijke data te verliezen of te lekken, onafhankelijk van het device waarmee de informatie ontvangen wordt. De software heeft volledige security-certificeringen verkregen zoals HIPAA, FINRAA voor toepassing in zowel gezondheidszorg als verzekeringswezen.

WatchDox heeft oplossingen voor veilige enterprise file sync en sharing met een bijzonder data-centric security model dat partners en gebruikers end-to-end content management geeft en daarbij verhoogde werkproductiviteit levert middels de mogelijkheid tot volledige editing, annotatie en het veilig delen van bestanden tussen desktop computers, laptops en mobiele apparaten.

“De grote bezorgdheid van bedrijven is dat vertrouwelijke of bedrijfseigen databestanden gemakkelijk onbeschermd via de cloud (het internet) naar mobiele devices gestuurd worden en daar gelekt en dus publiek kunnen worden gemaakt. Echter, het gebruik van mobiele apparatuur zoals tablets door werknemers kan niet verboden worden omdat dit de productiviteit wel eens nadelig zou kunnen beïnvloeden. De WatchDox-oplossing met security embedded in de bestanden, met volledige tracking en tracing van bestanden en het naadloos weergeven van elke bestandstype op mobiele beeldschermen, neemt deze bezorgdheid volledig weg. Dit is het Next-Generation security platform voor mobiele devices,” zegt Hendo Weernink, Directeur CertSecurity.

“WatchDox levert functionaliteit voor veilige mobility en collaboration al aan 150 van de Fortune 1000 bedrijven die daarmee vertrouwen op de veilige behandeling van bedrijfsdata, zelfs wanneer gebruikers die data ontvangen op onveilige of niet-geautoriseerde devices, ” zegt Ryan Kalember, chief product officer bij WatchDox.

“Ons partnership met CertSecurity waarborgt dat bedrijven in de Benelux gebruik kunnen maken van en ervaring kunnen opdoen met deze unieke technologie en deze samen met hun lokale IT-partners met succes kunnen implementeren”.

Meer informatie over het partnerprogramma van WatchDox op www.certsecurity.nl of stuur een email naar partners@watchdox.com. Het WatchDox-platform is beschikbaar als SaaS in the cloud, hybride (waarbij de bestanden niet in de cloud worden opgeslagen maar lokaal naar wens) en als volledige Virtuele Appliance in een eigen datacenter.

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X