Waterschap Hunze en Aa’s gunt de Europese aanbesteding ICT-hardware aan Centralpoint

Waterschap Hunze en Aa’s heeft de Europese aanbesteding met betrekking tot ICT-hardware gegund aan Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux. De totale scope van de aanbesteding bestaat uit twee percelen, waarbij Centralpoint verantwoordelijk is voor beide percelen. Waterschap Hunze en Aa’s is een bestaande klant voor Centralpoint.

Centralpoint is als enige leverancier verantwoordelijk voor perceel 1, bestaande uit de levering van laptops, desktops, thin clients, monitoren, tablets, netwerksystemen en server en storage apparatuur. Daarnaast is Centralpoint als enige leverancier verantwoordelijk voor perceel 2, bestaande uit de levering van smartphones en bijbehorende accessoires volgens het CYOD-principe.

Medewerkers van het waterschap kunnen hierbij via een online portal hun eigen device kiezen uit een vooraf vastgesteld assortiment. Als het gekozen device boven het beschikbare werkgeversbudget valt, dan kunnen zij middels iDeal het verschil zelf bijbetalen. Het gaat bij beide percelen om de levering van hardware voor in totaal circa 380 medewerkers. Bovendien gaat Centralpoint, waar nodig en indien gewenst, de volgende IT-diensten verzorgen voor Waterschap Hunze en Aa’s:

  • Het voeren van onderhandelingen met fabrikanten voor een optimale prijs- en prestatieverhouding;
  • Het geven van advies omtrent nieuwe of innovatieve ICT-hardware ontwikkelingen;
  • Ontwerp- en implementatiediensten ten aanzien van ICT-hardware;
  • Het vervullen van een regierol richting leveranciers in de leveringsketen;
  • Uitbreiden van het productportfolio met nieuwe leveranciers en product(groepen);
  • Opzetten van een webshop waarin medewerkers een vastgesteld assortiment aan smartphones en accessoires kunnen bestellen.

De totale geraamde contractwaarde voor Centralpoint bedraagt € 7.800.000,00. Het contract wordt aangegaan voor een periode van één jaar met een mogelijke verlenging van één keer drie jaar en vervolgens één keer twee jaar.

 

Gerelateerde berichten...

X