Wees Alert Online 2014: kennis over cyber security

Cyber security staat of valt bij het bewustzijn onder gebruikers: bij overheid, bedrijven en in de maatschappij. Dit bleek eerder deze week uit het Nederland ICT Cyber Security Zomeronderzoek. De campagne Alert Online, die van 27 oktober tot en met 6 november gehouden wordt, is bedoeld om dit bewustzijn te vergroten. Nederland ICT is een van de partners van Alert Online en ziet Alert Online als  een goed moment om binnen uw organisatie en bij uw klanten aandacht te vragen voor cyber security.

‘Kennis over cyber security’ is het thema van deze derde editie van Alert Online. Voor Nederland is deze kennis ontzettend belangrijk. Zo horen wij bij de landen met de meeste internetaansluitingen en de meeste internetbankierende mensen. We zijn altijd en overal online. We worden ons er steeds meer van bewust dat dit ook gevaren met zich meebrengt. Maar we weten nog niet goed hoe we onszelf kunnen beschermen tegen dergelijke gevaren. Alert Online verbindt daarom de overheid, bedrijfsleven en burgers om kennis over cybersecurity te vergroten.

Draag bij aan Alert Online
Hebben de medewerkers binnen uw organisatie de discipline om niet op elke link te klikken? En is iedereen zich voldoende bewust van cyberrisico’s? Om over dit soort vragen na te denken, kunt ook u vanuit uw eigen bedrijf een bijdrage leveren aan een groter cyber security bewustzijn. Dit kan diverse vormen aannemen, bijvoorbeeld door het organiseren van een training, workshop of college voor uw medewerkers of klanten. Maar ook andere activiteiten zijn mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.alertonline.nl

Gerelateerde berichten...

X