Wereldwijd meer dan 3 miljoen Fujitsu ScanSnaps verkocht

Wereldwijd zijn er meer dan drie miljoen exemplaren van de Fujitsu ScanSnap-serie verkocht. Dit betekent een nieuwe mijlpaal in het succesverhaal van deze productlijn met documentscanners voor individueel gebruik. De eerste twee miljoen ScanSnap-scanners zijn verkocht tussen juli 2001 en juni 2012. Fujitsu bereikte de mijlpaal van drie miljoen in minder dan twee jaar daarna. Dit maakt ScanSnap de op een na best verkopende documentscannerserie allertijden. Fujitsu’s eigen fi Series-lijn met professionele documentmanagementscanners staat daar nog boven.

“Steeds meer bedrijven, kleine en middelgrote ondernemingen in het bijzonder, zien de noodzaak voor documentmanagementoplossingen en de voordelen van het digitaliseren van documenten”, zegt Mike Nelson, vicepresident van PFU Imaging Solutions Europe Ltd. “De verwachtingen van klanten waarmaken is voor ons het allerbelangrijkst. Dat doen we met gebruiksvriendelijke oplossingen, innovatieve technologie en klantenservice van de hoogste kwaliteit. Dit is het geheim van de groei van ScanSnap. Ons doel is voort te bouwen op het vertrouwen dat onze klanten over de hele wereld hebben in de ScanSnap-serie.”

De ScanSnap-serie met documentscanners voor individueel gebruik heeft het tempo bepaald voor innovaties in technologie. PFU – een Fujitsu-bedrijf – introduceerde de eerste ScanSnap in juli 2001. Vanaf dat moment heeft PFU vele klanten over de hele wereld blij gemaakt – het totale aantal wereldwijde verkopen overschreed de één miljoen exemplaren in december 2009, de twee miljoen aan het eind van juni 2012 en drie miljoen aan het eind van april 2014.

PFU wil de veranderende behoeften van klanten continu vervullen. Daarom ontwikkelt het bedrijf de ScanSnap-serie steeds verder volgens de behoeften van de verschillende markten en vragen van klanten. Zo biedt PFU producten die de werkzaamheden en levensstijlen van de meest uiteenlopende gebruikers ondersteunen.

 

 

Gerelateerde berichten...

X