Wifi zonder zorgen: met devolo eenvoudiger dan ooit

devolo neemt de nobele taak op zich een eind te brengen aan slechte wifi-ontvangst. Het doel: de beste ontvangst in elke kamer, eenvoudige installatie met een druk op de knop en een optimale beveiliging van je wifi-netwerk. Hiervoor gebruikt devolo dLAN® Powerline, het snelle en stabiele netwerk via het stroomnet. Dit zorgt voor een perfect wifi-bereik in het hele huis. Het resultaat: iedereen surft thuis als de beste via smartphone, tablet en laptop.

Ga de strijd aan met slechte wifi-signalen
De lijst met vooroordelen over wifi is lang: te langzaam, lastig te installeren, onveilig en nooit beschikbaar als je het nodig hebt. Maar dat hoeft niet zo te zijn. devolo geeft slechte wifi de rode kaart en zorgt voor het eerste draadloze thuisnetwerk zonder zorgen. Eenvoudig te installeren met een druk op de knop, met een sterk signaal in alle ruimten in huis en zeer veilig.

devolo WiFi Move Technology voor een perfect wifi-bereik Wifi-probleem nummer één: waar in huis je ook bent – een draadloos netwerk lijkt nooit optimaal te functioneren. Denk aan trage downloads die worden onderbroken door irritante verbindingsproblemen. De oorzaak is eenvoudig aan te wijzen: er is slechts één wifi-router voor alle kamers tegelijk. Dat is exact waar devolo komt kijken – wifi in elke kamer via het elektriciteitsnetwerk. Met devolo plaats je compacte wifi-adapters daar waar je wilt internetten. Omdat dLAN® Powerline niet beperkt wordt door stugge plafonds en muren, is de volledige bandbreedte van je internetverbinding overal beschikbaar.

Configuratie met een druk op de knop
Wifi-probleem nummer twee: de installatie is te gecompliceerd. Een representatief onderzoek door GfK in Duitsland toont dit ook aan: 56,4 procent van de respondenten vindt het aansluiten van het wifi-netwerk thuis niet eenvoudig. Daarom kiest devolo voor wifi-installatie met een druk op de knop. Deze nieuwe vorm van installatie zendt de wifi-toegangsgegevens veilig en eenvoudig van de wifi-router naar devolo-adapters in huis.

Blijf veilig
Wifi-probleem nummer drie: beveiliging. devolo stuurt het netwerksignaal via het stroomnetwerk met een sterke 128-bit-encryptie, zodat ongewilde gebruikers geen toegang hebben. De uitvoerig geteste WPA2-encryptie is toegepast op het wifi-netwerk. Ook is wifi-toegang te beperken voor bepaalde apparaten via een MAC-filter. Daarnaast versterkt een tijdscontrole de veiligheid nog verder.

Het perfecte duo voor een draadloos thuisnetwerk
De dLAN 500 WiFi- en dLAN 500 AV Wireless+-adapters van devolo voorzien in een snel, veilig en stabiel draadloos thuisnetwerk in elke kamer van het huis. Ze zijn een optimale aanvulling op de signaalsterkte van een bestaande wifi-router of voorzien in een alternatief voor het installeren van een volledig stand-alone netwerk. De dLAN 500 AV Wireless+ leent zich als een thuisnetwerkcentrale met drie additionele LAN-poorten, de compacte dLAN 500 WiFi is het ideale toegangspunt voor elke extra kamer of ruimte die voorzien moet worden van WiFi.

Vragen? Het WiFi-spreekuur biedt extra hulp
devolo biedt ’s werelds eerste online WiFi-spreekuur voor hulp bij draadloze-netwerkproblemen. De kern: een check van de wifi-situatie bij je thuis. Het WiFi-spreekuur biedt in elke situatie een persoonlijke oplossing. Mensen met een slecht wifi-signaal vinden meer hulp en advies op www.wifi-spreekuur.nl. Dit kan 24 uur per dag. Daarnaast biedt deze site alles wat je wilt weten over draadloos internetten in huis – van gratis tips voor een direct beter wifi-signaal tot een gedetailleerd wifi-woordenboek.

De devolo wifi-adapters voor het perfecte draadloze thuisnetwerk zijn verkrijgbaar in de winkel. Naast de Starter Kits met twee adapters biedt devolo ook losse adapters als aanvulling op je wifi-netwerk thuis.

Gerelateerde berichten...

X