Wireshark University Training: 16 – 20 April 2018

Wireshark University Partner, SCOS Software BV, organiseert van 16 t/m 20 april 2018 een nieuwe Wireshark Training gebaseerd op Wireshark 2. Wireshark is onbetwist de populairste netwerk analyse tool met meer dan 500.000 downloads per maand.
SCOS Software is het enige officiële Wireshark Authorized Training Center die in Europa deze training verzorgt samen met de Wireshark University van Laura Chappel. De training zal worden gegeven in Hoofddorp door een certified trainer van de Wireshark University USA. In deze training wordt ingegaan op het efficiënt gebruiken van Wireshark en de packet-level TCP/IP communicatie, door het bestuderen van zowel correct als verkeerd netwerkgedrag. Een groot gedeelte van de training wordt diepgaand ingegaan op de mogelijkheden van Wireshark. Veder wordt het beoordelen van zowel normale als abnormale communicatiepatronen van de TCP/IP toepassing en de meest gangbare applicaties bestudeerd, zoals DHCP, DNS, FTP, Telnet, HTTP, POP en SMTP. De nadruk gedurende de training ligt sterk op hands-on lab-oefeningen en casestudies uit de praktijk. De hiermee opgedane kennis kan direct na de training worden gebruikt.

SCOS-trainers zijn Certified Wireshark University Trainers, lid van FBI InfraGard, het Computer Security Institute, het IEEE en het Cyber Warfare Forum Initiative. Ze spreken regelmatig op regionale, nationale en internationale evenementen op het gebied van netwerken en beveiliging.

SCOS Software bv
www.scos.training.nl
www.scos.nl
info@scos.nl
tel. 023 5685610

 

 

Gerelateerde berichten...

X