Xebia stelt Roxanne Kruijsman aan als salesdirector security in Nederland

Wereldwijd opererend techconsultancybedrijf Xebia heeft Roxanne Kruijsman aangesteld als salesdirector security voor Xebia Nederland. Kruijsman treedt toe tot het managementteam van Xebia in Nederland en is verantwoordelijk voor alle commerciële zaken binnen de business unit security.

Roxanne Kruijsman heeft de afgelopen vijftien jaar een zeer brede ervaring opgebouwd als salesprofessional in de IT- en technologiesector. Variërend van infrastructuur en cloud tot licenties. Daarbij heeft zij gewerkt met een grote verscheidenheid aan klanten binnen verschillende sectoren waaronder Booking.com, KLM, Rabobank, Adyen en de Gemeente Amsterdam.

Internationale uitrol
Naast het binnenhalen en verzorgen van nieuwe klanten is zij verantwoordelijk voor de commerciële strategie, met als doel het realiseren van groei. Samen met business unit-manager security Anne-Sophie Teunissen waarborgt ze het behoud en de groei van kennis en innovatie en zorgt ze voor het verder ontwikkelen van de specialisten in het team.

Naast de focus op de security-activiteiten in Nederland, krijgt Kruijsman de mogelijkheid om de strategie ook internationaal bij de andere bedrijven binnen Xebia uit te rollen.

Ambitieus en gedreven
“Xebia is een autoriteit binnen alle gebieden waarin we actief zijn”, stelt de nieuwe salesdirector. “We hebben heel bijzondere mensen met ongeëvenaarde kennis in ons securityteam. Het is mijn taak dit nog meer naar buiten te brengen. Ik ben iemand van aanpakken en doorzetten. Bij Xebia krijg ik de kans, de ruimte en de support om groei te realiseren. Dat kan alleen samen met het team. Je kunt als één mens nog zoveel willen, alleen samen zet je echt een resultaat neer.”

 

Gerelateerde berichten...

X