Zerto promoot Egon van Dongen tot System Engineering Manager EMEA

Zerto, een dochteronderneming van Hewlett Packard Enterprise, heeft Egon van Dongen benoemd tot Systems Engineering Manager EMEA. Egon werkt sinds 2016 bij Zerto, in zijn laatste rol als Principal Architect EMEA en dankt deze promotie aan zijn diepgaande technische expertise en doortastende aanpak.

Zerto stelt klanten in staat om altijd actief te zijn door het vereenvoudigen van de bescherming, het herstel en de mobiliteit van applicaties, zowel on-premise als in de cloud. Egon helpt op zijn beurt organisaties om de acceptatie van de cloud te versnellen en workloads op hyperscale naar de cloud te migreren. Ook wil hij een bijdrage leveren aan de weerbaarheid van organisaties, zodat ze effectief kunnen anticiperen op veranderingen en tijdig gebruik kunnen maken van nieuwe technologieën. Momenteel focust hij zich op Kubernetes en het disaster recovery en back-up -aspect van containerisatietrajecten.
Als eerste richt Egon zich op verdere uitbreiding van Zerto’s team van System Engineers, in diverse landen binnen de EMEA-regio. Om interne expertise over Zerto’s groeiende familie van oplossingen, waar de complementaire HPE-oplossingen in toenemende mate deel van uitmaken, te maximaliseren, zet hij binnen het team in op individuele (product)specialismes. De eerste nieuwe talenten zijn inmiddels geworven en het team wordt naar verwachting in de loop van dit jaar verder uitgebreid.

 

Gerelateerde berichten...

X