Zerto voegt zich bij het AWS ISV Workload Migration Program

Zerto, een dochteronderneming van Hewlett Packard Enterprise, is een gecertificeerde partner geworden binnen het AWS ISV Workload Migration Program. Dankzij deze ontwikkeling kan Zerto nu AWS-workload migraties aanbieden en tegelijkertijd de adoptie van haar oplossingen voor het managen en beschermen van cloud-data versnellen.

Klanten van Zerto kunnen dankzij Zerto’s deelname aan het WMP-programma profiteren van verbeterde technische ondersteuning en snellere migraties op basis van een herhaalbare en schaalbare methodologie, automatiseringen en instrumenten gebaseerd op AWS best practices; Het programma biedt ook toegang tot AWS-credits, om migratiekosten, zoals arbeidsloon, training en het draaien van parallelle omgevingen, te compenseren. Tot slot ontvangt Zerto ook marketingondersteuning binnen het programma.

Voor het beschermen of migreren van virtuele machines of containers op locatie, tussen clouds of daarbinnen maakt de oplossing van Zerto gebruik van de flexibele AWS-capaciteit, terwijl downtime en gegevensverlies tot een minimum worden beperkt. Hierdoor kunnen gebruikers hun recovery point objectives (RPO’s) en recovery time objectives (RTO’s) met gemak behalen.

Zerto’s software-only oplossing verzekert organisaties van enterprise-class bescherming en recovery van virtuele machines, Amazon Elastic Cloud Compute (Amazon EC2) en Amazon Elastic Kubernetes (Amazon EKS) workloads. Makkelijk schaalbare Virtual Replication Appliances (VRA’s) in de cloud dragen zorg voor het replicatieproces voor het beschermen en herstellen van applicaties en de migratie van workloads. De oplossing biedt Continuous Data Protection (CDP) met op journal gebaseerde replicatie van data náár de cloud, of tussen clouds.

“Zerto is er trots op samen met AWS klanten te helpen al hun data te beschermen”, zegt Christina Rauscher, global public alliances director bij Zerto. “Via onze samenwerking kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten het volledige potentieel kunnen benutten van AWS met mogelijkheden voor migraties, disaster recovery, herstel van ransomware-aanvallen, back-ups en lange termijn opslag.”

Gerelateerde berichten...

X