Zes op de tien IT-beslissers bang voor groeiende macht techreuzen

Vier op de tien IT-beslissers vertrouwt techreuzen niet. Zo denkt 65 procent van de IT-beslissers dat techreuzen wegkomen met fouten als storingen omdat ze zo machtig zijn. Europese cloudplatformen kunnen op meer vertrouwen en steun vanuit IT-beslissers rekenen.

Zo heeft ruim drie op de vijf IT-beslissers er vertrouwen in dat wanneer er een Europees cloudplatform wordt opgericht, data veilig en volgens Europese richtlijnen wordt verwerkt. Bijna een kwart van de IT-beslissers volgt op dit moment de ontwikkelingen omtrent een Europees cloudplatform vanuit interesse voor de eigen organisatie.

 

Verdieping

Benieuwd naar meer? Maak kennis met Alex Bik. Alex is technisch directeur bij BIT en vindt het onbegrijpelijk dat IT-beslissers diensten blijven afnemen bij techreuzen. Want waarom zou je zakendoen met een speler die je niet vertrouwt en waarvan je weet dat je als klant onbelangrijk bent? Er zijn meer dan genoeg betrouwbare alternatieven van aanbieders binnen Europa. Deze organisaties staan dag en nacht voor klanten klaar, voldoen volledig aan Europese wetgeving en gaan wél zorgvuldig om met data van klanten. Nieuwsgierig naar meer? Ik breng jullie heel graag in contact met Alex!

 

Gerelateerde berichten...

X