Box bouwt aan Nederlandse organisatie

strategie

Cloud opslagleverancier Box gaat een Nederlandse organisatie opbouwen. De Amerikanen zijn zelfs al bezig met de samenstelling van een team.

De vestiging komt in elk geval in Amsterdam, naar wie de leiding gaat geven en wanneer de vestiging precies opent is nog niet bekend. Het nieuws werd afgelopen week bekend tijdens de Box World Tour 2015 in Londen. Box mikt met haar producten op de zakelijke markt.

David Quantrell, algemeen directeur voor Europa, Midden-Oosten en Afrika van Box, meldde ook dat er binnenkort een vestiging in Zweden bij komt. Ook dat zal op korte termijn gebeuren. Quantrell verwacht zo meer voet tussen de deur te krijgen bij de lokale overheidsmarkt, waar nu vaak Novell of Zarafa gebruikt worden. Overigens werd op die dag ook bekend dat de Nederlandse cosmeticaketen Rituals een belangrijke nieuwe klant is geworden.

De nieuwe klanten en de uitbreidingen komen niet helemaal uit de lucht vallen. Box maakte onlangs de gang naar de Nasdaq en wil nu verder investeren in zowel de functionaliteit van het platform zelf als de uitbouw van de organisatie. Box nam de afgelopen maanden een aantal bedrijven over. Hierdoor kunnen nu ook medische beelden en 3D-illustraties bekeken en gedeeld worden en documenten en tekeningen beveiligen met encryptietechnologie.

Geef een reactie

Gerelateerde berichten...