Zo anders wordt werkplekbeheer – Douglas Brown 2 oktober in ons land

In een paar minuten wachtwoorden wijzigen van honderden desktops op vijftig locaties? Of binnen een paar tellen 80 nieuwe laptops toevoegen in de bestaande infrastructuur? Dat kan met een softwaregedreven aanpak voor werkplekbeheer. Evangelist Douglas Brown trekt wereldwijd volle zalen met zijn spraakmakende kijk op de toekomst van de werkplek. Geen commerciële prietpraat maar concrete inzichten waar je vandaag nog mee aan de slag kunt. 2 oktober 2018 is hij in Nederland. Je kunt je nu nog inschrijven voor zijn presentatie om 12.30 uur op de Citrix Solutions day in Barneveld via citrixsolution.nl.

Douglas Brown geeft je een inspirerende inkijk in de evolutie van de werkplek die lange tijd hardwaregedreven was. Nu we steeds meer verschillende devices gebruiken waar alle applicaties samenkomen, is het een hele uitdaging om dat veilig en kostenefficiënt te beheren. Moet de werkplek de cloud in? Douglas Brown geeft je heldere criteria waarom je wel en ook niet voor de cloud moet kiezen voor de werkplek. Verder krijg je zijn uitgesproken mening voorgeschoteld over de positie van Linux versus Windows en schroomt hij niet voorspellingen te doen over de toekomstige rol van technologieleveranciers zoals Amazon, Google en Microsoft in het werkplekdomein.

Nieuwsgierig naar het verhaal van deze IGEL evangelist? Kom 2 oktober a.s. naar de MiddenNederland Hallen in Barneveld voor een gratis bak vol nieuwe inspiratie.

 

 

Gerelateerde berichten...

X