Data Centric World centraal op Infosecurity.nl 2016

Jaarbeurs Utrecht

De jaarlijkse ict-vakbeurzen – Infosecurity.nl / Storage Expo / The Tooling Event – vinden dit jaar plaats op 2 en 3 november 2016 in Jaarbeurs in Utrecht. Het centrale thema voor 2016 is Data Centric World. Op de drie beurzen krijgen bezoekers onder meer inzicht in de ontwikkelingen in dataopslag, databeveiliging en servicemanagement.

Ook deze editie vindt u de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de it-branche. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een breed seminarprogramma met diverse uitstekende keynote sessies rondom het thema ‘Data Centric World’. De drie vakbeurzen vinden gelijktijdig plaats. Tijdens de seminars, keynotes en casestudies verwoorden marktleiders, verenigingen en ict-professionals hun visies, ideeën en antwoorden op de meest actuele ict-thema’s. Deelname is kosteloos.

 

Data Centric World

Tijdens de drie gelijktijdige ict-beurzen draait het om een Data Centric World. Data is het nieuwe goud. Gegevens bepalen, voorspellen en sturen organisaties, mits deze goed worden gebruikt. Bij het gebruik van big data zijn rekenkracht en analyses onmisbaar. Echter: ook bescherming is essentieel. Want waar waarde is, zijn er direct ook risico’s.

Data speelt in het huidige en toekomstige ecosysteem een steeds grotere rol. Organisaties kunnen immers zonder data niet bestaan. Gestructureerde data kan bijvoorbeeld professionals ondersteunen in strategische of kritische beslissingen, maar het helpt organisaties ook hun klanten, patiënten of cliënten beter te begrijpen en daar beter op te acteren.

Ivo Meertens, brandmanager bij Jaarbeurs, licht toe: “In het hedendaagse businessklimaat is data voor de meeste bedrijven de belangrijkste reden van hun bestaan. Iedereen moet competitief blijven om te voldoen aan de steeds groeiende en veranderende vraag van klanten. Zonder een goede it-infrastructuur en it-strategie is dit niet mogelijk. IT verdwijnt evenwel steeds meer buiten de deur, terwijl de hoeveelheid data groeit. De uitdaging voor it-afdelingen is daarom om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rond data-integratie, security, beheer en opslag. Hierin proberen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event in samenwerking met Computable te voorzien.”

 

Business

Hoe kunnen organisaties van groot tot klein, commercieel tot publiek zorgen dat hun data-gedreven business floreert? Hoe zit het met de privacy, security, opslag, en beheer? Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event op 2 en 3 november 2016 bieden u de handvatten om te vormen naar een data-gecentreerde wereld en deze optimaal te benutten binnen uw organisatie.

Lees het hele verhaal online of in ICT/Magazine van oktober.

Gerelateerde berichten...

X