november, 2019

21nov3:00 Middag5:30 MiddagAMA-sessie, hoe zet je SEO succesvol in?Event Type :Seminar,Training Onderwerp: SEO

more

Omschrijving

Onlangs publiceerde Martín Neuteboom, founder van Vsee, de eerste twee (van in totaal drie) artikelen in ICT/Magazine over zijn expertise: online marketing in het algemeen en SEO in het bijzonder. Zowel het eerste artikel als het tweede artikel is terug te lezen op ICT/Magazine. Getuige de vele reacties – ook op zijn online column hierover – is deze thematiek nog altijd hot.

De manier waarop de markt naar SEO kijkt, is dringend toe aan een opfrisbeurt. Verwachtingen zijn vaak onrealistisch hoog, waardoor behaalde resultaten vaak als teleurstellend worden ervaren. Om succesvol SEO nieuw leven in te blazen, nodigen we jou en een geselecteerd aantal lezers uit voor een geheel verzorgde clinic op donderdag 21 november. Tijdens een dynamische AMA-sessie zet Martín uiteen hoe je SEO succesvol inzet en analyseert hij concrete cases uit het publiek.

Wie: Marketing-/Sales Management / CEO
Wat: Ask Me Anything Clinic
Waar: Keulenstraat 10a, Deventer
Wanneer: Donderdag 21 november 2019

15:00 uur: Inloop en borrel
15:30 uur: AMA-clinic: hoe zet je SEO succesvol in?
17:30 uur: Na borrelen

Wil jij ook een boost geven aan de tastbare waarde van jouw online marketing? Meld je dan aan voor deze interactieve clinic. Let op: er zijn slechts 10 plekken beschikbaar. Op deze manier kan er tijdens de sessie uitgebreid worden ingegaan op de ingezonden cases en vragen. Dus heb je een prangende vraag en/of wil je in een kleine groep discussiëren over het succesvol inzetten van online marketing en met name SEO? Meld je dan snel aan!

Organisator

Tijd

(Donderdag) 3:00 Middag - 5:30 Middag

Locatie

Deventer

Onderwerp

SEO

X