maart, 2019

21mar1:00 am- 1:00 amBusiness Resilience MasterclassOnderwerp: Business Resilience Soort event: Seminar

Onderwerp

Business Resilience

Soort event

Seminar

Meer

Evenementdetails

Business Resilience is een multidisciplinaire aangelegenheid, waarin onder meer de vakgebieden Information Security, BCM en Crisismanagement een belangrijke rol spelen. Een goed begrip van elkaars vakgebieden en heldere onderlinge communicatie, dragen bij aan het verkorten van hersteltijden en het beperken van schade. Wat is de perceptie van het C-level management van een organisatie op Risk Management en wie in de board neemt verantwoording voor de totale integrale weerbaarheid van de organisatie?

U bent als manager verantwoordelijk voor één of meerdere delen van het programma, Information Security (IS), Business Continuity Management (BCM) of Crisis Management (CM), of heeft deze ambitie. Tijdens elk van de eerste drie sessies wordt ingegaan op de huidige stand van zaken en ontwikkelingen van elk van de drie deelgebieden met een interactief element in de vorm van een actuele business case. In de vierde sessie verbinden we de drie-eenheid welke bijdraagt aan de Business Resilience binnen uw organisatie. Ook kijken we naar de ideale link met het bestuursniveau.

Het slot event is een unieke combinatie van een paneldiscussie met onze experts, een dosis humor en een fantastisch diner op een inspirerende locatie. Deelname aan dit slot event is voor uzelf én een introducé, bijvoorbeeld uw direct leidinggevende of eigenaar van één van de programmaonderdelen binnen de directie of het bestuur van uw organisatie. Voor u een unieke mogelijkheid om u te profileren en zaken bespreekbaar te maken. Na deze Masterclass bent u een volwaardig gesprekspartner voor eenieder die vragen of een mening heeft over de behandelde onderwerpen.

Tijd

(Donderdag) 1:00 am - 1:00 am

Locatie

Woerden

Woerden

Organisator

Website Event

informatie
X