maart, 2019

27mrt(mrt 27)1:00 Ochtend28(mrt 28)1:00 OchtendDatawarehousing & Business intelligence summit Onderwerp: Seminar

more

Omschrijving

Termen als de data-gedreven organisatie en digitale transformatie worden tegenwoordig makkelijk gebruikt. Beide ontwikkelingen worden soms heel eenvoudig voorgesteld, alsof het simpele handeling volstaat om data-gedreven te worden. Niets is minder waar. Iedereen hanteert ook andere definities voor deze ontwikkelingen.

Maar iedereen is het er wel over eens dat beide belangrijk zijn en dat data een grotere rol moet gaan spelen bij de bedrijfsvoering. Data moet intensiever gebruikt worden bijvoorbeeld door middel van data science, er moet meer uit de huidige data-investering gehaald worden, data moet op veel punten breder worden ingezet en AI-technieken moeten worden ingezet om nieuwe bedrijfsinzichten te krijgen.

Indirect staat deze zesde editie van de DW&BI-Summit in het teken van deze toenemende data-gedrevenheid en digitale transformatie. Organisatorische, technische en architecturele aspecten worden belicht. Vraagstukken die aanbod komen zijn onder andere het omgaan met de weerstand tegen technologische vernieuwing, hoe ziet databasetechnologie er over vijf jaar uit, het belang van storytelling en ontwerpen van toekomst-vaste data-architecturen.

Het congres biedt u praktische richtlijnen, handvatten en do’s en don’ts om u te ondersteunen bij de huidige en komende vraagstukken. U ontmoet bekende sprekers en thought leaders uit binnen- en buitenland, Kent Graziano, Keith McCormick, Lawrence Corr, Nigel Turner, Lex Pierik, prof. Martin Kersten, Rutger Rienks en Rick van der Lans. Wederom een ijzersterke line-up van sprekers die graag hun kennis en ervaring met u delen.

Organisator

Meer informatie

Datawarehousing & BI

Tijd

27 (Woensdag) 1:00 Ochtend - 28 (Donderdag) 1:00 Ochtend

Locatie

Van der Valk Hotel, Utrecht

Utrecht

Onderwerp

Seminar

X