september, 2021

22sepAll DayDe Informatiegestuurde overheid 2021

Lees meer

Event informatie

We leven in een samenleving waarin steeds meer data wordt verzameld. Niet alleen door techbedrijven, maar ook door overheidsorganisaties. Deze data wordt meer en meer ingezet om de dienstverlening naar de burger te verbeteren alsook om beleid vorm te geven en uit te voeren. De afgelopen jaren zijn er al mooie stappen gezet op dit gebied. De strategie is bepaald en heel wat pilots zijn gedraaid. Nu is het tijd om de lessen uit de pilots en de gekozen strategie in de praktijk in te zetten voor maatschappelijke opgaven. Maar hoe doe je dit? Welke risico’s neem je? En hoe kom je door  samenwerking een stap verder?

Tijdens deze editie van het event De Informatiegestuurde Overheid gaan we hier op in. Het thema luidt dan ook: “Van idee naar plan, van plan naar actie!”

Door middel van inspirerende praktijkcases vanuit de verschillende lagen van de overheid en informatieve break-outs wordt u tijdens dit event geïnspireerd om in uw dagelijkse praktijk aan de slag te gaan met informatiegestuurd werken. U krijgt o.a. antwoord op de vragen: Wat kan een CDO betekenen voor uw organisatie? Wat heeft de Coronacrisis ons geleerd over informatiegestuurd werken bij de overheid? Hoe houden we grip op AI en algoritmes en maken we deze transparant? En op welke manier kunnen we nog beter samenwerken en data met elkaar delen?

Tijd

All Day (Wednesday)

Locatie

Spant!

Bussum

Organizer

Informatie

Informatie
X