april, 2023

16aprAll Day21HIMSS23 Chicago

Lees meer

Event informatie

Van 16 t/m 21 april 2023 vindt in Chicago de komende editie van de HIMSS plaats. In aanvulling op de beursvloer van ’s werelds grootste zorg & ICT congres is er een nieuw Nederlands programma met inspirerende keynotes, round tables en een referentiebezoek. Thema’s als duurzaamheid, netwerksamenwerking, zorgplatformen, secondary use of data, digitale zorg vanuit patiëntenperspectief en beveiliging staan centraal.

De Dutch Community is traditioneel één van de grootste Europese zorgdelegaties die aanwezig is bij de HIMSS. Het Nederlandse deelnemersveld voor komend jaar groeit, met inschrijvingen vanuit diverse academische ziekenhuizen, topklinische ziekenhuizen, de thuiszorg, huisartsen, klinische informatici en leveranciers die zowel Nederland als Amerika bedienen.

Naast inspirerende keynotes door topsprekers, social events en een referentiebezoek zijn er de vernieuwde round tables voor use cases, best practices en uitdagingen van de Nederlandse zorg. Onder leiding van ambassadeurs worden er gesprekken gevoerd over een diversiteit aan actuele zorgonderwerpen.

De Nederlandse inschrijving voor HIMSS23 is vanaf nu geopend en kan via deze link.

Tijd

april 16 (Sunday) - 21 (Friday)

Locatie

Chicago

Informatie

informatie
X