november, 2017

29nov1:00 am- 1:00 amIntegratie van Applicaties, Cloud en Mobile: van service bus tot APIOnderwerp: Applicatieintegratie Soort event: Seminar

Onderwerp

Applicatieintegratie

Soort event

Seminar

Meer

Evenementdetails

Het seminar

Tijdens dit seminar wordt op een praktijkgerichte manier ingezoomd op de diverse integratietechnologieën en de integratietools. De basis bouwsteen is hierbij de Enterprise Services Bus. De ESB vormt dikwijls ook het fundament voor Business Process engines. Vanuit hands-on kennis en ervaring met diverse integratietools wordt de werking en de toegevoegde waarde van dergelijke integratietools uitgelegd. Hierbij wordt ook verwezen naar een veelheid aan relevante cases en concrete implementaties.

Er wordt ingezoomd op de markt van de integratietools, met o.a. Microsoft BizTalk, Tibco, SoftwareAG webMethods, de IBM Integration Suite, Oracle en SAP Netweaver. Ook de markt van de integratietools evolueert sterk: producten en soms zelfs volledige leveranciers verdwijnen en nieuwe spelers verschijnen. Tijdens het seminar wordt inzicht verschaft in deze dynamische markt. Ook interessant hierbij is de dynamiek rond in-house versus outsourced integratie – met name voor B2B integratie – en de ontwikkelingen rondom outsourced integratie.

Een stevig fundament wordt tijdens dit seminar gelegd inzake integratieaspecten en -technologieën. Om het huidige As-is integratielandschap te begrijpen, moeten we af en toe terugblikken naar het verleden en toenmalige keuzes kaderen. Maar uiteraard moet u oog houden voor het To-be: welke nieuwe trends en ontwikkelingen staan ons te wachten? En waar moet u zich op voorbereiden, zoals Master Data Management, In-memory en Grid, mobile, API-management en Cloud. Er wordt uitgebreid ingegaan op integratie met SAAS (bv. SalesForce en SuccessFactors) alsook PAAS (Google App Engine, Microsoft Azure). Maar bijzondere aandacht verdienen de cloud integratieoplossingen: een nieuwe generatie integratietools – de zg. integration Platform As A Service of iPAAS – verschenen op de markt. Wat bieden producten zoals Dell Boomi, Microsoft Azure of IBM Cast Iron?

Tijd

(Woensdag) 1:00 am - 1:00 am

Locatie

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
,3438 LC,Niewegein

Organisator

Website Event

Informatie
X