september, 2020

28sepAll DayOpleiding Project Controls

Ruimt Primaned

Lees meer

Event informatie

De Primaned Academy leidt op in Project Controls. Organisaties richten zich steeds meer in als matrixorganisatie waarin projectmatig wordt gewerkt. Om de projecten te kunnen beheersen is een strategie nodig waarbij het goed opleiden van medewerkers een essentieel onderdeel is. De uitdaging van een Project Controls zit in de onderlinge verbanden tussen verschillende kennisgebieden. Een scope-wijziging, is bijvoorbeeld een change met potentieel effect op een andere schedule, resourcebezetting, communicatieplan, risicoregister en budget.

Bij het samenstellen van ons opleidingspakket wordt rekening gehouden met onderlinge verbanden, waarbij projectplanning een centrale plaats inneemt. Door de geïntegreerde aanpak leert de deelnemer niet alleen de theorie en tooling, maar kan deze ook meteen toepassen om het projectenportfolio te beheersen.

Het nieuwe semester van de opleiding Project Controls start op 28-09-2020 t/m 14-12-2020.
De opleiding bestaat uit 3 stappen: Eerst wordt er een basis gelegd in de Foundation, daarna wordt er een Tooling gekozen voor de planning (Microsoft Project of Oracle Primavera P6 Professional) en tot slot kunnen er specialisaties worden gekozen.

Tijd

All Day (Monday)

Locatie

Capelle a/d IJssel

Organizer

Informatie

Informatie
X