januari, 2018

24jan1:00 am- 1:00 amWhat's The Future - Are you on track?Onderwerp: Trends Soort event: Congres

Onderwerp

Trends

Soort event

Congres

Meer

Evenementdetails

Begin het jaar goed geïnformeerd, want ook in 2018 organiseren wij het succesvolle jaarlijkse evenement “What’s The Future” (WTF) weer. WTF is dé kans om in één dag uitgebreid kennis te nemen van trends in de markt, nieuwe ontwikkelingen bij onze fabrikanten, productontwikkelingen, praktische tips en tricks, kansen voor partners, acties en promoties, en nog veel meer…

Het thema van WTF 2018 is “Are you on Track?”. Dit verwijst niet alleen naar de 2 verschillende tracks (GDPR en Digitale Transformatie) die we samen met onze fabrikanten gaan invullen, maar speelt ook in op de vraag of jouw organisatie op de juiste weg is om 2018 een succesvol jaar te maken.

Ook dit jaar vindt WTF weer plaats bij de Bovag te Bunnik en wel op woensdag 24 Januari 2018. De dag start om 09.00 uur op de marketplace, waar je onder het genot van een kopje koffie alvast de stands van de deelnemende bedrijven kunt bekijken. Ook eindigen we rond 15.30 uur weer op de marketplace voor een een gezellige borrel met – inmiddels welbekende – loterij met leuke prijzen.

Tijd

(Woensdag) 1:00 am - 1:00 am

Locatie

Bovag te Bunnik

Kosterijland 15, 3981 AJ Bunnik

Organisator

Website Event

Informatie
X