september, 2016

01sepAll DayWi-Fi Seminar

Lees meer

Event informatie

Wilt u meer kennis over Wi-Fi? Bijvoorbeeld hoe deze technologie werkt en voor welke toepassingen het ingezet wordt. Volg dan het Wi-Fi Seminar bij Alcadis en in één ochtend geven wij u zoveel mogelijk kennis over Wi-Fi.

Wi-Fi wordt overal toegepast, het is veelzijdig en de rol van Wi-Fi zal in de toekomst alleen nog maar groter worden. Door de verschillende technieken die er zijn, biedt het vele mogelijkheden. Onze pre-sales engineers nemen u graag mee in dit interactieve seminar om alle in’s en out’s over Wi-Fi te leren.

Er wordt tijdens dit seminar een koppeling gemaakt naar de praktijk. Waar u bijvoorbeeld op moet letten bij uw draadloze projecten. Alcadis heeft al vele projecten succesvol afgerond dankzij onze professional services. Daarnaast zullen er tijdens het seminar producten van o.a. EnGenius, Ruckus Wireless en Alcatel-Lucent aan bod komen en in welke situatie deze optimaal ingezet kunnen worden.

Naast alle technische aspecten moet u het Wi-Fi ook weten te verkopen. Onze specialisten zullen bij dit seminar aanwezig zijn die u hier verder over kunnen informeren. Door onze ruime ervaring hebben wij hiervoor de specialisten in huis voor zowel de technische als de commerciële klant.

Tijd

All Day (Thursday)

Locatie

Arcadis

Vleugelboot 8, 3991CL, Houten

Organizer

Informatie

Wi-Fi
X