ICT-team Imtech gaat naar Berckhout

Imtech vlag
Het volledige ICT-team van het failliete Imtech gaat naar financieel dienstverlener en ICT-detacheerder Berckhout Financial & IT Services. Het gaat om 12 technische beheerders en hun ICT manager. De overname vindt plaats in samenwerking met de vroegere Imtech- en huidige Berckhoutzuster Realign/Itzz.

Het ICT-team van Imtech beheerde de ICT-omgeving en meer dan 3500 werkplekken van Imtech Nederland en al haar vestigingen.

Commercieel directeur van Berckhout, Armand Draijer, is blij met de overstap van de ICT’ers. Het Imtechteam vormt volgens hem waardevolle aanvulling op het bestaande team. “De kans om in één keer zo’n hechte groep gemotiveerde ICT’ers aan te nemen is een unieke en zeldzame mogelijkheid. Zodoende kunnen we onze gezamenlijke klanten, zowel die van Berckhout als die van Realign/Itzz, de kwaliteit blijven bieden die zij van ons gewend zijn. Ook kunnen we onze dienstverlening blijven uitbouwen en verbeteren. Tevens kunnen wij de relatie die we reeds met Imtech en de diverse bedrijfsonderdelen hadden, deels blijven voortzetten en nieuwe deuren openen’’.

Geef een reactie

Gerelateerde berichten...