Infosecurity.nl 4 en 5 november: Computing Everywhere

Infosecurity.nl, dé vakbeurs op het gebied van it-security voor it-managers en it-professionals, wordt dit jaar op 4 en 5 november in de Jaarbeurs van Utrecht georganiseerd. Ook Storage Expo en The Tooling Event 2015 vinden daar plaats. De toegang is gratis.

Centrale thema dit jaar is Computing Everywhere. Een concept in software engineering en computer science, waarbij computerverwerking op iedere willekeurige plaats en wijze wordt toegepast. Onder dit paraplubegrip vallen op de drie beurzen thema’s als cloud computing, cyber security, data center & infrastructure optimisation, data growth & storage capacity, enterprise mobility, ITSM & control, en privacy, governance & risk management.

Het evenement biedt tal van seminars, case studies, presentaties en exposanten met de nieuwste producten, oplossingen en diensten op het gebied van it-security, storage en tooling, en vormt een ideale ontmoetingsplek voor vakgenoten. Vorig jaar bezochten 8000 bezoekers Infosecurity.nl, Storage Expo en het Tooling Event.

Kijk voor meer informatie over Infosecurity.nl en voor het aanvragen van een gratis toegangskaart.

infosec logostorage expo logotooling event logo

Geef een reactie

Gerelateerde berichten...