Jeanne van der Linden winnaar verkiezing Functioneel Beheerder van het Jaar

Jeanne van der Linden, Functioneel Beheerder bij Alfam, is verkozen tot Functioneel Beheerder van het Jaar. Delta Lloyd is winnaar Functioneel Beheerteam van het Jaar.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Arnhem werden zij als winnaars verkozen na een presentatie door 3 finalisten in beide categorieën.

 

Toekomstgericht

Het juryrapport is helder. “Jeanne van der Linden is een voorbeeld voor het vak functioneel beheer door haar toekomstgerichte manier van werken. Door gebruikers sterk te blijven vertegenwoordigen en voldoende kennis op te bouwen van de techniek en de architectuur, wordt ze mede daardoor ook als een volwaardig partner gezien door de andere teamleden.”

Ook over het winnende team heeft het juryrapport een helder oordeel. “In de context van een grote organisatie met complexe processen, systemen en regelgeving toont het team Functioneel Beheer van Delta Lloyd keer op keer hun toegevoegde waarde en daarmee hun bestaansrecht.”

 

De toekomst van het vak Functioneel Beheerder

De jury onder leiding van Alexander van Cappellen had het moeilijk dit jaar. Er waren hele goede teams in de finale gekomen. Maar wel om hele verschillende redenen en vanuit heel andere branches en andere omstandigheden.  Alle teams en individuen stonden niet voor niets in de finale. De winnaars deden afgelopen jaar iets waarvan de jury denkt dat het vakgebied die richting uit gaat ontwikkelen.

Met zoveel verandering in de informatievoorziening, met outsourcing, met steeds meer SAAS oplossingen, met steeds meer fusies, bezuinigingen, met steeds hogere time-to-market, met nieuwe manieren van werken om je klanten steeds beter en steeds sneller te kunnen bedienen. Het kan niet anders dan dat dit iets betekent voor het vak van Functioneel Beheer.

 

De verkiezing Functioneel Beheerder van het Jaar

De besten uit het vakgebied Functioneel Beheer eren en het vak van Functioneel Beheerder verder bekend maken. Dat is al voor de vijfde keer op rij de verkiezing voor ‘Functioneel Beheerder van het Jaar’.

Het is ook een verkiezing ván het werkveld vóór het werkveld. Functioneel Beheerders spelen vaak een essentiële rol in het goed functioneren van organisaties, maar zijn lang onzichtbaar geweest. Daarom hebben de organisatoren, Marjet Smits en Martijn Buurman, in 2012 de verkiezing in het leven geroepen.

Gerelateerde berichten...

X