KPN breidt beveiliging voor mkb-klanten verder uit

security

KPN breidt zijn beveiligingsportfolio voor het mkb uit met Censornet. Vanuit één cloud-beveiligingsplatform krijgen organisaties en hun gebruikers volledige bescherming tegen bedreigingen via email, internet en cloudapplicaties. Het maakt daarbij niet uit waar de gegevens, applicaties of apparaten zich bevinden en of gebruikers op kantoor, thuis of onderweg zijn. Gebruikers kunnen vanuit het platform hun beveiligingskennis op peil houden met de ingebouwde beveiligingsbewustwordingstrainingen.

Hybride werken

“Nu hybride werken gemeengoed is geworden en medewerkers altijd en overal willen kunnen werken op zelf meegebrachte apparaten, zetten we de volgende stap met de beveiligingsoplossing van Censornet”, zegt Boris van Beek, directeur MKB bij KPN. “Applicaties en data staan tegenwoordig vaak op verschillende plekken zoals in datacenters of in de cloud. Met Censornet werken ondernemers veilig binnen verschillende (multi) cloudomgevingen.”

Charles Milton, VP Alliances, Censornet: “Samen met KPN bieden we het mkb een beveiligingsoplossing die vereenvoudigd en geïntegreerd is en beschermen we klanten van KPN tegen alsmaar toenemende cyberdreigingen. Ondernemers zijn beschermd ongeacht waar zij werken en op welk apparaat. Het grootste veiligheidsrisico is en blijft de mens en daarom heeft Censornet een beveiligingsbewustzijnstraining gekoppeld aan zijn platform. Daarmee wordt een cyberveilige cultuur ingebed in de organisatie. We kijken uit naar een lange en vruchtbare samenwerking met KPN”.

Veilige werkplek

Van Beek vervolgt: “We hebben veiligheid voorop staan voor onze klanten. Met de toevoeging van Censornet aan KPN EEN MKB, bieden we ondernemers een moderne en digitale werkplek die altijd veilig is en bijdraagt aan een betere bedrijfsvoering ook als medewerkers buiten kantoor werken”.

Ondernemers zaten voor een veilige werkplek al goed bij KPN. Met ‘Extra Veilig Internet’ bijvoorbeeld, waarmee ondernemers vanuit het KPN-netwerk beschermd worden tegen onveilige websites waarop virussen, malware en ransomware staat. En ook met Acronis Cyber Protect, een uitgebreide back-up en online beveiliging die uitkomst biedt wanneer een harde schijf crasht of een computer verdwijnt bij een inbraak.

KPN en Censornen werken samen om mkb-klanten van KPN optimaal te beschermen tegen cyberdreigingen. In februari 2022 investeerde KPN Ventures in Censornet om het jonge bedrijf sneller te laten groeien.

Gerelateerde berichten...

X