Microsoft Nederland zoekt 40 Azure-medewerkers

Microsoft logo

Microsoft Nederland is op zoek naar bijna veertig cloudspecialisten in zowel technische en salesfuncties. Het gaat in alle gevallen om Azure-medewerkers. Het bedrijf zoekt de nieuwe mensen vanwege de groeiende vraag naar cloudprojecten.

Microsoft maakte een profiel van de gezochte cloudspecialisten. Omdat cloud vooral in Nederland populair is en snel uitbreidt zoekt de techreus met name hier naar nieuw personeel. De functies vallen in de categorieën Azure Cloud Solution Architect (CSA), Principal Solution Specialist Azure (PSS) en Data Solution Architect (DSA).

Volgens Edwin Hageman, algemeen directeur Microsoft Nederland, wordt de relevantie van clouddiensten als Microsoft Azure met de dag groter. “Door de inzet van Azure werk je goedkoper en efficiënter, en kun je direct gebruik maken van slimme innovaties in de cloud. Wij laten de klant profiteren van onze schaalgrootte en innovatiesnelheid. In Azure leveren we kant-en-klare, intelligente diensten als Cortana Analytics Suite met hierin services als machine learning & analytics, information management en data stores.”

“Diensten gebouwd om onze klanten te helpen effectiever en productiever te zijn in een wereld van verandering en van toenemende hoeveelheden data, en met informatie die maximaal beschermd moet worden tegen ongeautoriseerde toegang. Dat is precies wat Azure onderscheidt van andere cloudaanbieders: keuzevrijheid, veiligheid en transparantie, intelligent en voordelig. Wij kijken verder vooruit dan vandaag en morgen. Het gebruik van Microsoft Azure neemt snel toe, juist in Nederland met zijn focus op innovatie en hoge breedbandpenetratie. Dit is een groot compliment aan BV Nederland, we lopen hier voorop met het gebruik en de acceptatie van nieuwe technologie, in veel sectoren. Dat wordt wereldwijd gezien. Door ons succes in clouddiensten zoeken wij nu nieuw talent dat wil meewerken om onze klanten maximaal te laten profiteren van deze innovatieve technologieën.”

 

 

Geef een reactie

Gerelateerde berichten...