Networking4all behaalt het keurmerk Pentesten

pentesten

Networking4all is één van de eerste Nederlandse organisaties die het Pentesten keurmerk van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) heeft behaald. In samenwerking met een groot aantal partijen heeft het CCV in april 2021 dit keurmerk voor pentesten in het leven geroepen.

“We zijn ontzettend trots om te vermelden dat wij de tweede organisatie in Nederland zijn die dit keurmerk van het CCV heeft ontvangen,” zegt Frank Leest, CEO bij Networking4all. “In 2000 ben ik begonnen als netwerk consultant en inmiddels is Networking4all gegroeid tot een internationaal bedrijf met een groot aanbod van cybersecurity services.”

Periodieke autdit

Houders van dit certificaat / keurmerk worden periodiek geaudit of er wordt voldaan aan de normen en kwaliteit. Steekproefsgewijs worden penetratietests gecontroleerd op alle normen, expertise en kwaliteit. Tijdens deze audit wordt gekeken of medewerkers minimaal OSCP (Offensive Security Certified Professional) gecertificeerd zijn.

“Ik ben persoonlijk ontzettend trots dat we dit splinternieuwe pentest keurmerk mogen ontvangen,” zei Security Team Coördinator Bert Alting. Hij is nauw betrokken geweest in het proces rondom de audit. “Ongeveer 2 maanden lang zijn we intensief aan de slag gegaan om te voldoen aan alle normen. Onze onderzoeksrapporten zijn geïnspecteerd en zullen in de toekomst steekproefsgewijs worden gecontroleerd op hun strenge eisen.”

Gerelateerde berichten...

X