Nieuwe opleiding Professional Software Development voor Belastingdienst en PGGM

Voor medewerkers van de Belastingdienst en pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM komt een speciaal op maat gemaakte bijscholing Professional Software Development. Het gaat om .Net-ontwikkelaars die worden bijgeschoold om agile softwareontwikkeling toe te kunnen passen.

Aanbieder van softwaretrainingen Info Support tekent voor het traject. Oorspronkelijk was het een minortraject voor studenten van verschillende hogescholen. In de nieuwe opleiding Professional Software Development kunnen de studenten leren ‘agile’ manieren van softwareontwikkeling in de praktijk toepassen.

Snel aan de slag

“Deze opleiding zorgt al lange tijd dat studenten goed en soepel kunnen instromen op de arbeidsmarkt”, aldus Gert Jan Timmerman, Manager Kenniscentrum bij Info Support. “Door gebrek aan ervaren developers merken we dat er een groeiende vraag is bij bedrijven om ontwikkelaars trainingen aan te bieden. Voor de Belastingdienst en PGGM betekent deze training dat hun ontwikkelteam snel aan de slag kan met agile development.”

Het opleidingstraject duurt twintig weken. Vooral Continuous Delivery, Scrum, Test-Driven Development en Specification by Example en brede en diepe kennis van .NET komen aan bod.

Gerelateerde berichten...

X