Overheid & ICT wordt Jaarbeurs Overheid 360°

Jaarbeurs Utrecht, ingang oost Zorg & ICT 2020

Jaarbeurs Overheid 360° is de nieuwe naam voor de beurs Overheid & ICT. Volgens Jaarbeurs geeft dit het beste de nieuwe aanpak van de beurs weer: overheidsprofessionals worden op de beurs compleet geinformeerd over actuele vraagstukken. Op 22 en 23 april 2015 biedt de beurs een inspirerend programma rondom zowel Zorg & Onderwijs, Burger & Bedrijf, Leefomgeving & Veiligheid en Innovatie & Bedrijfsvoering. Het programma helpt bestuurders, managers, beleidsmedewerkers en informatieprofessionals antwoorden te vinden en ideeën op te doen voor de (informatie)vraagstukken in hun dagelijks werk.

Contactmomenten spelen een belangrijke rol in het vernieuwde concept. Specialisten gaan in gesprek met gemeenten, provincies, ministeries, uitvoeringsorganisaties, waterschappen, ZBO’s, RUD’s en veiligheidsregio’s om actuele thema’s op een levendige manier met elkaar te bespreken. Daarvoor worden verschillende werkvormen ingezet, variërend van ronde tafelgesprekken, praktijksessies, debat en workshops.

De organisatie wilinnovaties en integrale oplossingen koppelen aan de grote maatschappelijke vraagstukken van vandaag en morgen. Denk aan big data, open data, mobile, BYOD en informatieveiligheid. Ze raken elke maatschappelijke ontwikkeling.

Naast de vernieuwingen worden ook delen van het ‘oude’ concept gehandhaafd. Zo blijven de noviteiten en producten, getoond door ruim 100 exposanten, die inspelen op de laatste ICT-trends binnen de branche. Ook de doelgroep is onveranderd. Jaarbeurs Overheid 360° blijft zich richten op de brede doelgroep aan instellingen, werkgevers, leidinggevenden en werknemers die overheden vormen of zaken doen met de overheid.

 

Geef een reactie

Gerelateerde berichten...