Rotterdam en Frankwatching lanceren e-learning voor Rotterdamse MKB’ers

Rotterdam skyline

De gemeente Rotterdam en Frankwatching gaan starten met e-learning voor Rotterdamse MKB’ers, Deze MKB online business boost moet een stimulans zijn voor kleine MKB-bedrijven die doelgericht online willen ondernemen, Het gaat om bedrijven tot 10 werknemers) in en om de Rotterdamse winkelstraat.

Winkeliers, kappers, horecaondernemers en sportschoolhouders en vele anderen kunnen sinds  29 september tientallen online cursussen te volgen. Het zijn losse modules die bijvoorbeeld gaan over social media, content en diverse marketingthema’s. Het gaan om MKB-ondernemers met minder dan tien werknemers in dienst die minimaal 3 jaar een winkel, studio, horecazaak of andere bedrijfsruimte in Rotterdam hebben.

De gemeente biedt het pakket aan met een flinke reductie. Inschrijven voor de MKB online business boost kan tot 1 november 2020.

Volgens de Rotterdamse wethouder Barbara Kathmann hebben ondernemers het steeds zwaarder, zeker in deze tijd. Online zakendoen kan helpen hun zaak draaiende te houden. Kathmann:  “Maar een kaasboer, kapper of caféhouder is niet ineens online marketing-expert. Met deze trainingen willen we MKB’ers stimuleren om stappen te zetten via allerlei online kanalen om zo hun onderneming sterker en succesvoller te maken.”

Programma

Het programma bestaat twintig online cursussen over onder meer social media, online adverteren en e-mailmarketing. Deelnemers krijgen praktische tips en direct toepasbare handvatten om online beter zichtbaar én vindbaar te worden en de omzet snel te verhogen.

Na afloop kunnen deelnemers vragen stellen via e-mail. Als er meerdere vragen zijn over een specifiek onderwerp, volgt er een nieuw live webinar van Frankwatching.

Lees ook:

 

Gerelateerde berichten...

X