SIDN draagt CyberSterk over aan Guardian360

Connect2trust

Vanaf 1 april 2021 neemt Guardian360 CyberSterk over van SIDN. Guardian360 is vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van de begrijpelijke cybersecuritydienst voor het mkb. De afgelopen twee jaar ontwikkelde SIDN samen met Guardian360 en SecureMe2 CyberSterk als nieuwe security-oplossing voor het mkb.

Inmiddels is bewezen dat de propositie aanslaat en aansluit bij een behoefte in de markt. SIDN draagt nu het stokje over aan een marktpartij die met haar ervaring en uitgebreide klantenkring CyberSterk verder kan laten groeien om het mkb veiliger te maken.

Beveiliging

Met de alles-in-één oplossing CyberSterk voorzien Guardian360 en SIDN in de behoefte bij ondernemers aan een begrijpelijke dienst die inzicht geeft in de kwetsbaarheden in hun bedrijfsnetwerk en -website en hulp biedt bij gesignaleerde problemen.

Dit is belangrijk aangezien de meeste mkb-bedrijven hun basisbeveiliging niet op orde hebben omdat het ze ontbreekt aan de tijd, kennis of financiële middelen hiervoor. Drijfveer voor SIDN was daarbij niet om winst te maken, maar om een maatschappelijk probleem aan te pakken en mkb-bedrijven weerbaarder te maken. Met de ontwikkeling en introductie van CyberSterk is hiervoor een basis gelegd.

CyberSterk is bij Guardian360 in goede handen

Door de overname kunnen de huidige klanten op de vertrouwde manier gebruik blijven maken van CyberSterk. Nieuwe klanten kunnen bij een van de vele verkooppartners van TST ict distribution terecht.

Hoewel de naam van SIDN niet meer verbonden is aan de cybersecuritydienst blijft zij zich het komende jaar nog wel actief inzetten om CyberSterk te promoten. Daarnaast geeft de overname SIDN ruimte om zich op andere zaken te richten en daarmee de impact te vergroten voor een zorgelozer en veiliger internet.

Lees ook:

Gerelateerde berichten...

X