CoolProfs Gemeente Platform – Software-as-a-Service voor uw gemeente

CoolProfs Gemeente Platform

CoolProfs beschikt over een Gemeente Platform, dat kan worden ingezet voor webapplicaties en apps. Met behulp van het CoolProfs Gemeente Platform heeft u beschikking over een aantal reeds bestaande applicaties, voor het Openbaar- en Sociaal domein. Maar ook voor andere innovatieve toepassingen kunt u bij ons terecht.

PROMIiS

Een voorbeeld van een applicatie die wij via het CoolProfs Gemeente Platform aanbieden, is PROMIiS – Project Monitoring Integraal informatie Systeem. Deze applicatie is ontwikkeld in samenwerking met de afdeling Openbare Ruimte van de gemeente Westland. Hiermee kunnen projecten in de Openbare Ruimte geregistreerd, bijgehouden en gemonitord worden. Door koppelingen met uw financieel systeem (bijvoorbeeld Key2Finance) en urenregistratie beschikken alle betrokken partijen over actuele en accurate informatie met betrekking tot alle lopende projecten.

PROMIiS beschikt ook over een module Subsidiebeheer voor het vastleggen en koppelen van diverse regionale, landelijke en Europese regelingen. Een volledige projectenbeheerapplicatie, die eenvoudig toegespitst kan worden op de werkwijze binnen uw gemeentelijke organisatie.

Applicaties

Met het CoolProfs Gemeente Platform heeft u de beschikking over applicaties die eenvoudig aanpasbaar zijn aan uw specifieke processen en administratie. Denk daarbij aan de volgende applicaties:
• Beheer van Warenmarkten,
• Flitsbalie Bijzondere Bijstand (Participatiewet),
• Systemen voor WMO, Jeugdzorg en Sociale Wijkzorg Teams,
• Projectenboek voor het monitoren van programma’s, projecten en externe ruimtelijke initiatieven met een grote maatschappelijke, politieke of financiële impact.

Meer informatie? Neem contact op met Mario Lof van CoolProfs mario.lof@coolprofs.com of bel 071-33 11 623.

Over CoolProfs

Sinds 2000 bouwt CoolProfs snel en innovatief software samen met haar klanten. Het bedrijf adviseert organisaties over creatieve IT¬-oplossingen en denkt mee over hoe bedrijfsprocessen naar een hoger niveau getild kunnen worden. CoolProfs werkt volgens Agile en Scrum en maakt gebruik van low-¬code platform OutSystems.
CoolProfs is ISO 27001 gecertificeerd.

 

Gerelateerde berichten...

X